Personalitățiile APLA: Liber cu Apropiat

4 min de lectura

Personalitățiile APLA: Liber cu Apropiat

Statistica indică faptul că 26,2% din respondenți sunt Liber-Apropiat, urmați imediat de Apropiat-Liber.

Aceasta se traduce cu o tendință generală a respondenților de a nu fi limitați, constrânși să respecte ceea ce este tradițional acceptat. Doresc evadarea din banalitate și cotidian. Este vorba de o generație care vrea să fie surprinsă, uimită. O generație condusă de energii care o determină să fie activă și să se pună în valoare….uneori cu prețul ofensării și folosirii altora.

Nerăbdarea lor e cronică 🙂 Încep două trei lucruri deodată și vor să le facă rapid. Sunt descurajați dacă ceva le ia prea mult ca să se realizeze. Sunt conduși de realizări și dorința de a sta în reflector. Iubesc lumina reflectoarelor. E modul lor de a ieși în evidență. Unii dintre ei sunt capabili de multe performanțe și nu se tem de public. Chiar îl caută!

Acești respondenți din primul loc, au o tendință de a se folosi de oameni. Au nevoie ca oamenii să îi vadă, să îi aprecieze. Tânjesc după aplauze. Iar în absența lor, se ofilesc. Teama lor cea mai mare este trăirea în banalitate.

Sunt oameni înclinați spre oameni. Au o aplecare spre aceștia în mod activ, deși de multe ori o fac pentru interesul lor personal. Secundar trăsăturii Liber este cea de Apropiat. Cu alte cuvinte, vor să ajungă la libertate prin apropierea de oameni, prin contactul cu ei. Așadar, nutresc dorința de a sluji semenilor, dar aceasta trebuie să servească scopului lor principal. Acela de a fi VĂZUT.

Spontani și creativi au potențialul de a uimi.

Încă nu știi care este profilul tău? Fă-ți testul Personalitatea A.P.L.A.

și rămâi aproape de noi pentru a fi la curent cu noutățile.